loader

Østberg Design


SE SMYKKER:

INSPIRATION:

Det er selve opbygningen af smykket og materialerne, der giver mig inspirationen til det næste smykke. Derfor bliver mine smykker ofte skabt i små familier. Den ene dag arbejder jeg med kantede og geometriske former, en anden dag med mere organiske former. Men min inspiration udover selve materialerne har altid været forskellige overfladestrukturer som på f.eks. frøskaller.

smykke smykke

FORM OG FUNKTION:

Mange af mine ringe er lavet, så de følger fingrenes skrå linjer. Det gør at ringen ikke drejer og kommer til at ligge længere oppe på håndryggen, hvorved hånden syner mere slank og elegant.
I min formgivning arbejder jeg med form, funktion og kombination. De trekantede ringe kan kombineres og bruges på forskellige måder.

RUMLIG OG ANDERLEDES:

Enkelt, let, luftigt, 3-dimentionelt, rumligt, at integrere selve låse funktionen i smykket, bruge metallets fjedrekraft og styrke er også noget der kendetegner min formgivning.

Jeg kan lide at lege med tingene, tænke traditionelle smykker på en anderledes måde. Lade vedhænget kunne dreje rundt, have 2 forsider og ingen bagside eller lade ørehængerne komme ind bagfra, så selve ophænget bliver en del af smykket og ikke noget der skal skjules.

smykke

SALG:

Mine smykker sælges direkte fra mit firma uden mellemled, da det er unika smykker. Jeg sælger igennem denne hjemmeside, pr. mail og telefon, fra mit værksted efter aftale og fra nogle få udstillinger. Ring eller skriv gerne og hør mere.

KUNSTHÅNDVÆRK:

Mine smykker er kunsthåndværk, der er håndlavet. Jeg saver, lodder, filer og former metallet. I min formgivning leger jeg med overflade struktur, sammensætning af forskellige materialer, en del af smykket der skiller sig ud eller en perle eller diamant i kanten som “prikken over i’et”.

Smykke Smykke